Altijd last van die vervelende deurverkopers? Dit is de PERFECTE manier om daar vanaf te komen. HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedereen heeft wel last van vervelende verkopers aan de deur.. Ze willen je van alles aansmeren en weten maar niet van ophouden.

Je kan van alles proberen, stickers, briefjes, waakhonden, niets lijkt te werken! Om nog maar niet te beginnen over van die Jehovah’s getuigen die je zondag rust verstoren. Of sponsorlopers die maar aan blijven bellen. Verstoppen heeft geen zin. Ze lijken te ruiken wanneer je thuis bent. Toch is er een manier om voor eens en altijd af te komen van deze opdringerige verkopers. De meneer uit de volgende video heeft daar misschien wel dé oplossing voor bedacht.

deur1

Als jij hier ook zo’n last van hebt is dit het perfecte filmpje voor jou. Deze meneer heeft namelijk de perfecte manier gevonden om iedereen die ook maar iets wil verkopen buiten te deur te houden. Ze zeggen dat de sterkste emotie van de mens angst is. Dus.. Als je voor eens en altijd van iemand af wilt komen? Dan moet je diegene dus gewoon keihard laten schrikken! Maar hoe doe je dat precies bij deurverkopers? De onderstaande video geeft daar het antwoord op.

Dat doet hij op de meest originele manier denkbaar. Dit filmpje is HILARISCH! Ik kon niet meer stoppen met lachen. Ik vraag me alleen wel af hoe lang deze verkopers achteraf nog nachtmerries hierover hadden..

Ook zo moeten lachen om deze video? Vergeet dit filmpje dan niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!