Hij plaatst een camera bij zijn 2-jarige zoon. Je raadt NOOIT wat hij dan vastlegt. Herken jij dit ook? Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Eén persoon is de zoeker en telt met de ogen dicht tot een afgesproken getal, terwijl de anderen zich verstoppen.

Dit kan buiten zijn op een terrein met veel verstopplaatsen, zoals een schoolplein, maar met kleine kinderen is het ook heel goed binnenshuis te spelen. Na het tellen roept de zoeker “Wie niet weg is, is gezien, ik kom!” en probeert iedereen te vinden die zich heeft verstopt. Er is geen uitleg meer nodig, want laten we eerlijk zijn: wie kent dit spelletje nou niet?!

verstoppertje

Dan Iverson, ook wel bekent als een geweldige vader, is met een briljant idee gekomen voor zijn GoPro camera.

Hij besloot het kleine cameraatje vast te maken op het hoofdje van zijn 2-jarige zoon tijdens hun dagelijkse spelletje ‘verstoppertje’. Het resultaat is ZO ongelooflijk leuk, dat ik mij niet kan voorstellen dat andere ouders dit nog niet uitgeprobeerd hebben. Wij noemen het ‘peuter-visie’.

Niet alleen zorgt deze video voor nostalgische gevoelens van vroeger, het is ook nog eens super leuk om zelf te ondernemen met je kinderen of kleinkinderen.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!