De verslaggever staat op het punt om te beginnen. Maar wat het paard dan plotseling doet? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een tv-opname maken in het bijzijn van een dier kan een behoorlijke opgave zijn. Dit blijkt ook uit de volgende video, waar het desbetreffende paard gewoon zijn eigen weg gaat.

Dieren doen uiteraard gewoon waar ze zin in hebben, en hebben geen enkele boodschap of de presentator nou live is, of gewoon een belangrijke reportage moet maken. Het enige wat ze willen is een beetje aandacht, en misschien wel gewoon een dikke knuffel in sommige gevallen! Zo ook in de onderstaande video. De Griekse verslaggever probeert een serieus verhaal te vertellen over paardensport, en wat is nou een geschiktere plek daarvoor dan een paardenstal? Althans, dat is wat de filmploeg dacht.

verslaggever

Zoals de video waarin een bekende Britse presentator bezig is met een reportage over een bedreigde vogelsoort, die hem vervolgens de oren van het lijf irriteert. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van videos waarin dieren mensen in de zeik nemen.

Het liep echter anders dan ze hadden verwacht. De camera staat al aan als de presentator zijn verhaal wilt beginnen. Toch blijkt het paard andere plannen te hebben. Benieuwd wat het is? Het levert in ieder geval een hilarische situatie op, waarbij ik, net als de presentator zijn lach gewoon niet kan inhouden. Zo ontzettend grappig!