Verpleegster Betreedt De Kamer Van Een Patiënt, Maar Dan Ziet Ze Een Collega DIT Doen. Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op een van de laatste dagen van haar leven werd een patiënt in het Austinburg Nursing & Rehab Center verzorgd door een verpleger die meer deed dan alleen zijn werk.

In het woon-zorgcomplex in Austinburg, Ohio, wandelde Joshua Woodard de kamer van een patiënt genaamd Mary binnen en begon voor haar te zingen. Hij zong het beroemde Christelijke loflied “How Great Thou Art.” Het ontroerende moment werd op camera vastgelegd en de video begon steeds meer aandacht te krijgen nadat de schoondochter van de patiënt de beelden op haar Facebook-pagina zette. De video werd meer dan 6000 keer gedeeld en kreeg veel lovende reacties.

woon-zorgcomplex, seniorenwoning, wooncomplex, zorgcomplex

ZIE OOK: Zieke vrouw barstte in tranen uit toen haar verpleger DIT voor haar deed… Wauw.

Marti Adkins Redmond onthulde ook dat Joshua, de verpleger die voor de oudere dame zong, haar al kende toen hij nog maar 9 jaar oud was. “Verplegers zijn engeltjes, maar deze verzorging is wel heel bijzonder,” schreef Marti Adkins Redmond. “Mary was onderwijzeres en gaf onder meer pianoles. Joshua Woodart was een van haar studenten. Bijzondere mensen die verplegers!” Helaas is Mary ondertussen overleden, wat dit moment nog specialer maakt. Bekijk de video hieronder en vergeet deze beleden niet te delen om deze bijzondere verzorger te eren!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

Love In Song

"Hospice workers are angels but this hospice aide is special, he stopped into Chuck's mom, Mary's room and serenaded her. Mary taught voice and piano in her day and this aid Joshua Woodard was one of her students as a kid. Special people Hospice workers are!"Video courtesy of Marti Adkins Redmond#LoveWhatMatters

Geplaatst door Love What Matters op donderdag 18 februari 2016