Ze Deed Deze Pasgeboren Tweeling In Bad, Maar Blijf Goed Naar De Baby Op Links Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Voor tweelingen is contact cruciaal; ze hebben immers al negen lange maanden met elkaar doorgebracht. Neem bijvoorbeeld Jamie, de zoon van Kate Ogg.

Verpleegkundigen zeggen dat de aanraking van de moeder ervoor heeft gezorgd dat hij het heeft overleefd. Voor pasgeboren baby’s kan de kracht van aanraking het verschil betekenen tussen leven en dood. Zodra deze baby’s de nieuwe wereld ervaren, kan hun sterke band op ongelooflijke wijze naar voren komen.

In de volgende video krijgen we een zeer speciaal en geweldig moment te zien tussen twee pasgeboren baby’s. De video laat een werkelijk hartverwarmend moment zien tussen de twee baby’s, maar het moment was eigenlijk gecreëerd door de Franse verpleegkundige Sonia Rochel. Rochel heeft zich gespecialiseerd in het badderen van baby’s.

pasgeboren baby in bad tweeling verpleegkundige zwanger zwangerschap

Het viel haar op dat baby’s vaak huilden als ze in bad gingen, terwijl ze zich eigenlijk heel relaxed moeten voelen in zo’n warme en herkenbare omgeving. Daarom bedacht ze een methode om de kinderen volkomen te ontspannen. Tijdens de baby spa demonstreren deze twee pasgeborenen automatisch hoe ze in de baarmoeder hebben gewacht op de bevalling. Rochel vertelt hierbij wel dat je dit als ouder niet zelf moet gaan doen zonder de hulp van een professional.

Bekijk hieronder hoe de tweeling de zogenaamde baby spa ondergaat. Wat vind jij van deze bijzondere video? En vond je hem net zo mooi als wij? Vergeet hem dan niet te delen met vrienden op Facebook, want zo’n hartverwarmend filmpje moet iedereen toch gewoon gezien hebben?