Het dorp denkt dat het vermiste meisje dood is. Maar 11 dagen later besluit hij DEZE hond het bos in de volgen. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In Juli 2014 raakte een 4-jarig meisje genaamd Karina Chikitova vermist in een Siberisch bos, en raakte al snel verdwaald.

Gelukkig was ze niet alleen. Karina’s trouwe hond genaamd Kyrachaan bleef aan haar zijde. Niet alleen hield hij haar warm in de nacht. Hij verdreef ook alle roofdieren die haar iets aan wilde doen in de nacht.

11 dagen lang leefde het 4-jarige meisje op bessen en water. Als eerst dacht haar grootmoeder dat ze met haar vader was meegegaan naar het dorp. Maar wanneer haar grootmoeder erachter kwam dat ze niet met hem was meegegaan, belde ze zonder te aarzelen de hulpdiensten. Honderd mensen zochten dag en nacht naar Karina.

redden

Een week later keerde Kyrachaan terug naar het dorp. De reddingswerkers gingen er vanaf dat moment vanuit dat Karina het niet had overleefd, maar realiseerden zich niet lang daarna dat de hond hen probeerde naar Karina toe te lijden.

In de ongelooflijke onderstaande video ben je getuigen van het eerste moment waarop Karina eindelijk werd teruggevonden.

Karina raakte verdwaald in het Siberische bos, maar haar hond Kyrachaan bleef bij haar zijde om haar warm te houden. Honderd mensen zochten naar het 4-jarige meisje.

redden1

Een week na de vermissing was er nog steeds geen spoor van het meisje. Maar toen Kyrachaan de hond werd teruggevonden, ging iedereen er vanuit dar Karina was te komen overlijden.

redden2

Maar toen merkten ze dat de hond hen ergens naartoe wilde lijden. Ze volgden de hond het bos in.

redden3

Elf dagen na de vermissing werd Karina eindelijk teruggevonden, zo’n twee kilometer van haar huis vandaan. Ze hield zichzelf warm in hoog struikgewas.

redden4

Karina was ondervoed, onderkoeld, maar was wonderbaarlijk genoeg nog in leven. Je kan gerust zeggen dat Kyrachaan de hond haar leven gered had.

redden5

Het dorp legde de connectie met Mowgli, het kleine jongetje van Disney’s film ‘The Jungle Book’.

redden6

Er werd zelfs een standbeeld van Karina en Kyrachaan gemaakt.

redden7