Pasgeboren Tweeling Is Nog Maar 1 Uur Oud, Maar Let Op De Rechter Baby Als Ze Haar Hoofd Draait…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is geen twijfel over mogelijk dat tweelingen de meest hechte band kunnen vormen, en dat bewijst deze schattige video maar weer eens!

Hoewel deze pasgeboren tweeling nog maar een uur oud is, is hun eerste conversatie al een feit. Vader Mike Lansky wist dat hij zijn camera tevoorschijn moest halen toen hij zijn pasgeboren tweeling bij de verloskundige zag liggen, maar ik weet zeker dat zelfs de vader niet had gedacht dat ze dit zouden doen!

Het is geen wonder dat tweelingen een bijzondere band met elkaar hebben; ze zijn immers al vanaf het begin af aan bij elkaar. Veel tweelingen beweren dat ze elkaars pijn en vreugde kunnen voelen, en als ik de twee baby’s in deze video met elkaar hoor praten, geloof ik dat meteen.

geboorte, tweeling, baby, bevalling, verloskundige

Dit bijzondere moment doet me denken aan deze twee pasgeboren baby’s die elkaar knuffelen alsof ze nog in de baarmoeder zitten. De baby rechts begint met haar lippen te bewegen alsof ze iets wil zeggen. Vervolgens begint haar zusje ook met haar mond te bewegen en het is super schattig! Bekijk het tedere moment in de onderstaande video.

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!