Pasgeboren Baby Wil Naar Haar Tweelingbroer Toe. Kijk Nu Wat De Verloskundige Doet…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is geen twijfel over mogelijk dat tweelingen de meest hechte band kunnen vormen, en dat bewijst dit schitterende filmpje maar weer eens!

In deze video maken we kennis met een moeder die aan het bevallen is van een tweeling. Op de beelden is de zien hoe de tweeling door middel van een keizersnede ter wereld komt. De video is opgenomen door GoPro medewerker Lonie Paxton, dus je weet dat het een fascinerend kijkje achter de schermen wordt. Hoewel de twee baby’s al geruime tijd met elkaar hebben doorgebracht, voelt het toch raar voor hen om nu in de ‘echte’ wereld te zijn. Gelukkig liggen Leonidas en Reese veilig schouder aan schouder en hoeven ze niet bang te zijn.

geboorte tweeling keizersnede baby bevalling

ZIE OOK: Zijn pasgeboren baby was hysterisch aan het huilen, maar kijk wat de vader vervolgens doet. WOW!

Niks is zoeter dan het moment waarop de verloskundige de twee baby’s dicht bij elkaar legt. Is er iets fascinerender dan een pasgeboren baby, laat staan een tweeling?! Bekijk hieronder de opname en vergeet deze prachtige video niet te DELEN met je vrienden op Facebook. Een vertederend moment waar niet alleen ouders van kunnen genieten!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!