Toen Deze Moeder Smeekte Om Haar Stervende Zoon Vast Te Houden, Had Ze Nooit Verwacht Dat DIT Zou Gebeuren…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Naarmate de zwangerschap van Karen vorderde, keken zij en haar echtgenoot Brian met opwinding uit naar de geboorte van hun zoon.

Maar toen gebeurde er iets wat zij absoluut niet zagen aankomen. De echo liet zien dat hun zoon niet alleen Downsyndroom had, maar ook een zeldzame aandoening waarbij zijn lichaam gevuld werd met gevaarlijke vloeistoffen. De kans was groot dat hij het niet zou overleven.

Ondanks deze tegenslagen bleef Karen hoop houden, en tegen alle verwachtingen in werd de baby toch geboren. Alles leek voorspoedig te verlopen, totdat doktoren erachter kwamen dat baby Raynor was geboren met ernstige nierschade. Als zijn nieren niet binnen 12 uur zouden werken, zou hij alsnog overlijden.

echo-baby

ZIE OOK: Blinde moeder gaat op voor een echo, maar kijk wat de verloskundige doet. Tranen in m’n ogen!

De ouders waren voorbereid op het ergste. Toen Raynor’s tijd er bijna op zat, had Karen nog één laatste wens voordat ze hem zou laten gaan. Ze wilde hem nog één keer in haar armen houden… Maar op dat moment gebeurde het onverwachte: de pasgeboren baby begon beter te worden. Het was een wonder!

Na een lang verblijf in het ziekenhuis, mochten Raynor en zijn kersverse ouders eindelijk naar huis. Bekijk het complete verhaal van deze familie in de onderstaande video en vergeet dit wonder niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!