Moeder is zwanger van tweeling, maar dan zien artsen iets vreemds op haar echo…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Lisa en haar man te horen kregen dat ze zwanger waren van een tweeling, hadden ze nooit verwacht in wat voor achtbaan ze terecht zouden komen.

Het duurde niet lang doordat de aanstaande ouders ontdekten dat River en Piper monoamniotische tweelingen waren. Bij monoamniotische zwangerschappen bevinden de kinderen zich in dezelfde vruchtzak. De kans dat dit gebeurt bij tweelingen is slechts één procent. Toen Lisa vijf maanden zwanger was moest ze in het ziekenhuis verblijven vanwege haar zeldzame zwangerschap. Er werd goed op haar gelet en gekeken of alles goed verliep. Lisa was een speciaal geval, want een zwangerschap als deze komt nauwelijks voor.

echo

In de video hieronder nodigt Lisa de kijkers uit om de belevingen tijdens haar zwangerschap te volgen, inclusief alle ups en downs die erbij horen. Het is een fascinerende en emotionele video die echt het kijken waard is, vooral als je zelf een moeder bent. Vond je deze video net zo indrukwekkend als wij, vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden op Facebook!