Dokter Hoort Een Zwangere Vrouw Schreeuwen. Blijf Nu Goed Naar Haar Benen Kijken. Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We hebben al veel indrukwekkende geboorteverhalen gehoord, en dit verhaal is daar geen uitzondering op.

Dr. Mauricio Heilbron, Jr. was twee patiënten aan het verzorgen op de spoedafdeling in zijn ziekenhuis in San Pedro, Californië. Hij had te maken met een man die een schotwond had opgelopen en in kritieke toestand verkeerde, en een andere man die ernstige problemen had met zijn dunne darm. Dr. Heilbron dacht dat de dag niet chaotischer kon worden, maar dat had hij toch echt mis! Plotseling hoorde hij namelijk het geluid van een zwangere vrouw die het uitschreeuwde van de pijn – gevolgd door voetstappen van een dokter die met hoge snelheid door de gang rende. De voetstappen waren van een dokter die er net op tijd bij was toen de vrouw beviel van een baby.

verloskundige

ZIE OOK: Pasgeboren baby wil naar haar tweelingbroer toe. Kijk nu wat de verloskundige doet…

De baby vloog letterlijk haar lichaam uit zonder enige waarschuwing! Het ging zo snel, maar gelukkig wist de dokter precies wat hij moest doen. Hij sprong op het bed waarop de vrouw lag en ving de baby op met zijn handen. De andere artsen en verpleegkundigen die aanwezig waren stonden verbijsterd te kijken toen de heldhaftige dokter het pasgeboren kindje vasthield.

Moet je voorstellen wat er zou zijn gebeurd als deze dokter zijn onderbuikgevoel niet had gevolgd… Wat een ongelooflijk verhaal. Bekijk in onderstaande video wat deze dokter precies deed toen een vrouw op het punt stond te bevallen en vergeet dit ongelooflijke verhaal niet te delen met je vrienden!