Dit Lijkt Een Normaal Verlicht Huis, Maar Blijf Goed Naar Het Bovenste Raam Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In plaats van dat hij pompoenen en vogelverschrikkers buiten zette, besloot deze huiseigenaar iets veel originelers te doen om Halloween te vieren.

In deze geweldige video zien we hoe een doorsnee huis getransformeerd wordt tot adembenemende lichtshow die werkelijk een lust voor het oog is. Kevin Judd synchroniseerde de verlichting met “This Is Halloween” uit de film The Nightmare Before Christmas.

Binnen enkele dagen toverde hij zijn huis om tot een bijzondere toeristische attractie. De lichtshow bevat zingende pompoenen, grafstenen, flitsers en duizenden lichtjes. Bijna al de verlichting en gezichten zijn op maat gemaakt door Kevin.

led verlichting buiten buitenverlichting

ZIE OOK: Hij boort een paar gaten in een pompoen, maar wanneer hij klaar is? Prachtig!

De verlichting op het huis verandert van de ene naar de andere kleur en de perfecte synchronisatie met het griezelige nummer maakt het allemaal nog leuker om naar te kijken. Nu zijn wij wel benieuwd naar hoe hoog zijn elektriciteitsrekening is… Bekijk de adembenemende lichtshow in de onderstaande video en vertel ons wat je ervan vindt. Vergeet deze geweldige video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: