12-Jarige Jongen Verbaast De Jury Met Zijn Stem, Maar Kijk Goed Naar Wat Er Achter Hem Gebeurt…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen deze 12-jarige jongen het podium van Britain’s Got Talent betrad, verwachtte ik er eerlijk gezegd niet zo veel van – maar toen hij begon te zingen, wist ik dat dit geen gewoon optreden zou worden.

Met een stem die iedereen in de zaal kippenvel bezorgde, verbaasde Ronan Perke de juryleden met zijn vertolking van Kelly Clarkson’s klassieker “Because Of You.” Het is moeilijk te geloven dat hij überhaupt zenuwachtig was voor zijn auditie.

“Because Of You” is een uitdagend nummer, maar Ronan weet het met zo veel zelfvertrouwen en controle te brengen dat iedereen in de zaal met open mond zit te luisteren. Het meest bijzondere moment komt op de helft van het nummer, als een koor het podium betreedt om Ronan te begeleiden.

podium verlichting, zingen, koor

ZIE OOK: Ze deden het licht uit toen dit danspaar opkwam, maar wat ze deden shockeerde iedereen.

Ik dacht niet dat dit optreden beter kon worden, maar al die stemmen samen bezorgden mij toch echt kippenvel! Is het niet geweldig om zo’n jonge jongen op zo’n geweldige manier te horen zingen?! Ik heb het gevoel dat we in de toekomst meer van Ronan zullen horen. Geniet van het optreden hieronder en deel het met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!