Ze Hangt Kerstverlichting Op Achter Haar Bed. Wanneer De Camera Uitzoomt? PRACHTIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoewel het al lang geen kerst meer is, kan het toch de moeite waard zijn om weer even de kerstverlichting uit de kast te halen.

Want wie zegt dat je kerstverlichting alleen mag gebruiken rond kerst? Als je een beetje handig bent en je hebt nog wat kerstverlichting over, dan kun je prima aan de slag gaan met dit creatieve project.

Zodra de verlichting uitgaat, ziet het er magisch uit in het donker (wat tevens zorgt voor extra romantiek). Het leuke aan dit project is dat het bijna niets kost en het resultaat erg gaaf is. Alles wat je nodig hebt is een gordijnrails, kerstverlichting, haken en doorzichtige witte gordijnen. Hieronder lees je precies hoe je te werk gaat.

verlichting

Om te beginnen hang je een simpele gordijnroede op. Mocht dit niet lukken, vraag dan iemand om hulp, het is binnen 5 minuten gebeurd. Om een mooi effect te creëren koop je wat goedkope doorzichtige gordijnen en knip je ze (eventueel) op maat. Bevestig wat haken op de gewenste plek en je bent klaar! Bekijk in de onderstaande instructievideo hoe het eruit komt te zien en hoe je dit precies doet. Ben je net als wij onder de indruk van dit project, vergeet deze video dan niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!