Door het koude weer had hij vaak last van zijn oren. Maar met DEZE truc had hij daar nooit meer last van!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is weer zo ver. De regenachtige en koude herfstdagen staan weer voor de deur.

Het wordt kouder, en dat betekent ook dat er weer veel verschillende ziektes en virussen aan zitten te komen zoals verkoudheid, koorts, griep en ontstekingen. Verkoudheid is een gezondheidsprobleem dat erg veel voorkomt. Het omvat behalve de verstopte of loopneus ook acute infecties van de bovenste luchtwegen, acute keelontstekingen, holteontstekingen en griepachtige ziektebeelden. Helemaal voorkomen kun je verkoudheid niet, maar je kunt wel een aantal dingen doen om de kans op besmetting te verkleinen;

-Zorg voor een goede lichamelijke conditie
-Zorg voor een goede weerstand, door gevarieerd te eten, regelmatig te leven en voldoende ( nacht) rust te nemen.
-Blijf zoveel mogelijk uit de buurt bij verkouden mensen
-Ventileer het huis en de werkomgeving goed en voldoende
-Was regelmatig je handen en blijf van je mond, ogen en neus af.

verkoudheid

Een van de meest bekende vormen van verkoudheid zijn natuurlijk de ontstoken oren. Tegen oorpijn zijn verschillende manieren, je kan je oren laten uitspuiten, wat niet erg aangenaam is. Je kan natuurlijk ook ontstekingsremmers gebruiken, maar in Nederland wordt minder vaak antibiotica uitgeschreven door de arts dan in andere landen. De aller beste manier hebben we gevonden door de hulp van onze vrienden van ‘Handig’.

Je kan je HIER abonneren op dit ontzettend handige Youtube kanaal!

Bij aanhoudende klachten en/of problemen adviseren wij ten alle tijden een arts te raadplegen.

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!