Deze 3 belangrijke stappen mag je NOOIT vergeten als je je oude telefoon verkoopt. Iedereen moet dit lezen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoe vaak verander je nou eigenlijk van telefoon?

Terwijl de één jaren lang met dezelfde telefoon op zak loopt, heeft de andere de gewoonte om ieder kwartaal weer een nieuwe te willen. Of zoals mezelf, de dag dat er een nieuwe telefoon uitkomt, ben ik de eerste die hem heeft. Maar nu is de grote vraag natuurlijk: wat doe je met je oude telefoon? Ruil je hem om voor een nieuwe of zet je hem simpelweg tweedehands website. Hierbij is het belangrijk dat je de volgende drie stappen NOOIT vergeet.

verkoop

Maar maak je geen zorgen, het is namelijk helemaal niet moeilijk!

Regel #1: Synchroniseer & maak een back-up van ALLES

JE mag dan misschien je oude telefoon kwijt willen raken, maar dat betekent natuurlijk niet dat je ook maar afstand moet doen van alle bestanden die hierop staan. Denk hierbij aan je favoriete vakantiefoto’s, of je favoriete muziek die je over de jaren heen hebt gekocht. Deze back-up kan je maken via je Itunes, en op Android is dat een stuk makkelijker gedaan. Hierbij moet je gewoon je telefoon aansluiten en de bestanden naar je computer slepen.

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

Regel #2: Log uit op alles. Ja, ALLES!

Oké, je hebt je data, foto’s, muziek en alles daaromheen weer binnen handbereik. Zorg er nu nog voor dat jij de enige bent die hier nog bij kan. Dat betekent dus uitloggen op alle apps die je op je telefoon hebt staan. Een paar goede voorbeelden hiervan zijn: Dropbox, Facebook, Instagram, iTunes, Snapchat en ga zo maar door.
O ja, vergeet je ook niet af te malden op je:

-Apple ID: Instellingen => App en iTunes winkel => Apple ID => Uitloggen
-iCloud: Instellingen => iCloud => Naar beneden scrollen naar Account => Aanklikken en bevestigen

Regel #3: Een veilige dubbelcheck

Wanneer er niets belangrijks meer opstaan, en je echt klaar bent om je telefoon af te staan, is het tijd om je telefoon volledig ‘schoon’ te maken, zodat het weer zoals nieuw is. Zorg er wel voor dat je deze stap als allerlaatste toepast:

Instellingen => Algemeen => Reset => Alle bestanden en instellingen verwijderen.

Hoeveel van deze stappen wist je al? En wat zijn jou ervaringen met het schoonmaken van je telefoon? Laat het ons weten in de reacties, en DEEL dit artikel met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...