Ze vertelt haar vriendinnen dat ze AIDS heeft, terwijl er kanker bij haar is vastgesteld. De reden waarom? Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De arts keek naar de resultaten van de behandeling van een mevrouw en zei met een frons: “Ik heb slechts nieuws voor u mevrouw. U lijdt aan kanker. Het beste wat u kunt doen is de familie en vrienden informeren”

De moeder was geshockeerd, somber en verdrietig, maar wist zichzelf toch te beheersen en liep naar haar dochter in de wachtkamer. “Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Wij vrouwen vieren graag feest als dingen goed gaan, maar vieren ook wanneer dingen minder goed gaan. In dit geval is het het laatste. Ik heb kanker, en heb niet lang meer te leven. Kom we gaan naar de bar en drinken op het leven.” Zei ze tegen haar dochter. Na 3 of 4 alcoholische versnaperingen voelden de dames zich al wat minder verdrietig. Ze lachten wat, maakten grappen en dronken nog een aantal drankjes.

dokter

Op een gegeven moment werden de moeder en dochter aangesproken door wat oude vriendinnen van de moeder, van school, die nieuwsgierig waren wat er precies gevierd moest worden. De vrouw vertelde aan de dames dat ze aan het drinken waren omdat ze spoedig zou komen te overlijden. “Ik ben vastgesteld met AIDS,” zei de vrouw.

De vrouwen waren verbijsterd, spraken hun medeleven uit en gingen na een tijdje weer weg. Toen de vriendinnen eenmaal weg waren, leunde de dochter over de tafel naar haar moeder toe en fluisterde: “Mama, ik dacht dat je zei dat je kanker had? Je vertelde je vriendinnen net dat je dood zou gaan aan AIDS! Waarom deed je dat?”

“Omdat ik wil dat ze met hun poten van je vader afblijven als ik er niet meer ben.”

DEEL dit verhaal met al je vrienden en familie op Facebook!