Arme baby werd 14 keer gestoken door zijn moeder en levend begraven. Maar dan gebeurd er een groot wonder.. Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is moeilijk voor te stellen dat een moeder haar bloed eigen kind iets ergs wilt aandoen.

Toch was dit het geval bij een Thaise moeder. Voor nog onbekende redenen deed ze één van de meest verschrikkelijke dingen die je je kunt bedenken.
Ze stak haar pasgeboren baby 14 keer en begroef hem levend.
Gelukkig hoorde een voorbijganger het kindje huilen, en besloot per direct in te grijpen.

baby

De kleine Aidin was nog maar net uit de buik van zijn moeder toen hij 14 keer werd gestoken door haar.

Ze groef een graf en besloot haar zoon te begraven, levend.

baby1

Ze liet het arme kind aan zijn lot over. Gelukkig liep veehouder Kachit Krongyut toevallig langs en hoorde het kindje huilen.

Ze zag een klein voetje uit te grond steken en realiseerde zich vrijwel direct wat voor vreselijks er gebeurd was. Ze begon te graven met haar handen. Niet lang daarna vond ze het pasgeboren jongetje.

“Eerst dacht ik dat iemand zijn of haar huisdier begraven had, maar toen zag ik een klein voetje uit de grond steken,” vertelt Kachit. “Ik probeerde mezelf te beheersen en besloot de hulpdiensten te bellen. Het kindje was begraven met zijn gezicht naar beneden gericht.”

baby2

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis kreeg Aidin de hulp die hij op dat moment dringend nodig had. Wonder boven wonder overleefde het jongetje het!

De grond waarin hij begraven was heeft ervoor gezorgd dat hij niet doodbloedde.

baby3

De jongen herstelde van zijn verwondingen en werd in een weeshuis geplaatst. De kleine Aidin werd later geadopteerd door een liefdevolle Zweedse familie.

“We zijn ontzettend blij dat dhij goed terecht is gekomen,” aldus Supachai van het weeshuis.

De moeder is opgepakt en kan waarschijnlijk een lange celstraf tegemoet zien.

Ondanks dat Aidin een verschrikkelijk begin van zijn leven ondervond, blijft hij een vechter. Gelukkig heeft hij nu de familie die hem de liefde geeft die hij verdient.

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!