Hij begrijpt niet waarom zijn vriendin altijd moe is. Maar als hij erachter komt, schrijft hij haar een brief. Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bobby woont met zijn vrouw Rayena en hun jonge zoon in Gardendale. Niet alleen is Rayena een drukke moeder, ze is ook verpleegster die patienten helpt met trauma’s.

Rayena is extreem gepassioneerd in wat ze doet, daarnaast geeft ze haar hele leven om haar zoon zo goed mogelijk op te voeden. Bobby weet diep van binnen dat ze oververmoeid en overwerkt is. Niet lang geleden deelde Bobby een brief die hij aan zijn vrouw schreef. Diezelfde brief is inmiddels al over de 100.000 keer gedeeld, en het is duidelijk waarom.

Wanneer hij de slaapkamer binnenloopt ziet hij dat zijn vrouw een dutje doet voor werk, haar armen om hun kleine mannetje heen. De volgende woorden kwamen uit Bobby. Elke dag weer horen we verhalen over moeders, en vrouwen in het algemeen die zich ondergewaardeerd voelen.

Wacht maar tot je Bobby zijn brief naar de wereld leest..

zoon1

“Mijn vrouw doet een dutje. Over een uur zal ze wakker worden en zich klaarmaken voor werk.”

Alles wat ze nodig heeft om haar werk uit te voeren zal gecheckt worden. Haar haar en make-up zal snel gedaan worden. Ook zal ze klagen hoe slecht ze eruit ziet. Ik zal haar daarin geruststellen, en een kopje koffie voor haar zetten.

Op de bank zal ze met haar benen over elkaar zitten en proberen te drinken, terwijl ze ondertussen zoveel mogelijk met de kleine probeert te spelen.

zoon2

“Af en toe zal ze een staar moment hebben terwijl we in gesprek zijn: Ze denkt dat ik niet door heb hoeveel ze tegen haar volgende shift op ziet.”

Ze kust onze zoon, en daarna mij, vervolgens zal de naar haar werk gaan, als doel om voor mensen te zorgen die de ergste dag van hun leven hebben meegemaakt. Auto ongelukken, pistoolschoten, explosies. Voor arbeiders, priesters, verslaafden en prostituees. Het maakt niet uit wie je bent of wat je hebt meegemaakt.

zoon3

“Ze zal voor je zorgen.

Ze zal alles voor je doen, wat je ook hebt meegemaakt. Soms wil ze er niet over praten. Maar soms kan ze niet wachten om erover te vertellen.”

zoon4

Soms huilt ze van het lachen, en soms lacht ze tot ze moet huilen. Maar dat geeft niet, ze zal altijd op tijd zijn voor haar volgende shift.

Mijn vrouw is een verpleegster. Mijn vrouw is een held.”

Als iedereen nou zoveel respect en liefde had voor elkaar, dan zal de wereld een stukje mooier. Ben jij het met Bobby eens? DEEL dit bericht dan met al je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!