Een bedreigende biker pest een man aan de bar. Zijn reactie hierop is ONBETAALBAAR!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

En daar zat ik dan, aan een bar met mijn drankje als er plotseling een enorme, ruziezoekende biker naar mij toe loopt. Hij pakte mijn drankje en dronk het in één slok op. “Dus, wat ga je eraan doen dan?!” Zei hij enig zins bedreigend, terwijl ik in tranen uitbarstte.

“Oh kom op, man..” Zei de biker, “Ik wist niet dat je zou gaan HUILEN. Ik kan er niet tegen om een man te zien huilen.”
“Dit is de ergste dag uit mijn leven,” zei ik. “Ik ben een mislukkeling. Ik was te laat op een belangrijke afspraak, en werd daarvoor ontslagen. Toen ik naar de parkeerplaats ging kwam ik erachter dat mijn gloednieuwe BMW gestolen was, en had nog geen verzekering afgesloten. Daarna liet ik mijn portemonnee in de taxi liggen. Eenmaal thuis aangekomen kwam ik erachter dat mijn vrouw vreemdging met de loodgieter. En om het nog erger te maken werd ik gebeten door mijn hond.”

bar1

Dus ging ik naar een bar toe met de moed om een eind aan mijn leven te maken. Ik koop een drankje, gooi er een capsule gif in, en wacht tot het opgelost is. Toen kwam jij plotseling en dronk het hele drankje op! Maar genoeg over mij, hoe gaat jouw dag tot nu toe?”

DEEL dit hilarische verhaal met al je vrienden en familie op Facebook!