Verdrietige zwerfhond wacht al 6 maanden voor haar kantoorgebouw. Maar dan realiseert ze zich waarom.. Hartverscheurend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is één van de meest verdrietige verhalen die ik ooit heb geschreven, maar ook gelijk één van de mooiste.

Olivia Sievers is een stewardess, afkomstig uit Duitsland. Nadat ze bij haar hotel in Buenos Aires, Argentinië was aangekomen, zag ze een zwerfhond voor haar hotel zitten. Ze gaf het beestje wat lekkers en speelde een tijdje met hem. Ze besloot hem Rubio te noemen. Rubio volgde haar terug naar het hotel. De daaropvolgende zes maanden reisde Sievers een aantal keer heen en weer. Iedere keer als ze aankwam in het hotel was Rubio haar aan het opwachten. Hij sliep zelfs voor het hotel als Olivia daar verbleef.

zwerfhond

Het was bijna alsof Rubio op haar aan het wachten was. Maar hoe wist hij iedere keer wanneer ze zou aankomen?

Naarmate ze Rubio beter leerde kennen wilde Olivia hem aan een nieuw baasje helpen. Ze besloot opzoek te gaan naar een familie die het lieve hondje wilde adopteren. Je zou denken dat dit het probleem zou oplossen, toch?

Maar Rubio wist te ontsnappen bij zijn nieuwe familie. De keer daarop zag Olivia het zwerfhondje weer voor het hotel zitten. Ze besloot datgene te doen wat ze eigenlijk al vanaf het begin wilde.

De stewardess besloot Rubio te adopteren en mee te nemen naar Duitsland. Soms ga je zelf opzoek naar een viervoetige vriend, en soms vind die viervoetige vriend jou.

Gelukkig heeft dit lieve hondje eindelijk het geluk gevonden wat hij altijd al verdiende. Bekijk in de onderstaande video het bijzondere verhaal van Olivia en Rubio.

Ben jij ook zo ontroerd geraakt door dit verhaal? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!