Haar 8-Jarige Dochter Zei Dat Haar Speelgoed Verdween Terwijl Ze Sliep, Dus Zette Ze Een Verborgen Camera Neer En Zag DIT.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Joann Moser genoeg had van het gezeur van haar dochter, die klaagde dat iemand haar speelgoed stal terwijl ze sliep, besloot ze iets te doen waar je niet snel aan zou denken.

Ze zette een verborgen camera met nachtvisie neer, maar verwachtte natuurlijk niet dat er iets zou gebeuren. De hele familie was dan ook verbijsterd toen ze de opname bekeken en iets zagen wat niemand zou geloven! Moser’s 2-jarige zoon is misschien wel de meest intelligente peuter ter wereld.

Je zult precies begrijpen wat ik bedoel als je deze hilarische en schattige opname hebt bekeken. In het begin lijkt er niets aan de hand te zijn, maar dan gaat er plotseling een deur open waarna een kleine jongen naar de kamer van zijn zus sluipt.

verborgen camera spy cam

ZIE OOK: Ze zetten camera’s in een bejaardentehuis, maar hadden nooit verwacht dat DIT zou gebeuren!

Hoewel de deur op slot zit, weet deze kleine boef hem toch open te krijgen door handig gebruik te maken van een nagelknipper. Hij sluipt de kamer in, pakt de pillow pet van zijn zusje en brengt de knuffel naar zijn eigen kamer. Zijn ouders konden niet stoppen met lachen toen ze de opname bekeken! Bekijk hieronder de kleine bandiet in actie. Vond je dit filmpje net zo hilarisch als wij, vergeet het dan niet te delen met alle ouders op Facebook!

Volg ons op Facebook: