DE truc om een vastzittende ring van je vinger te halen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je vinger een beetje gezwollen is kan het zijn dat je je ring niet meer van je vinger krijgt.

Het is heel belangrijk dat je de ring van je vinger haalt wanneer deze dik wordt. Het kan namelijk gevaarlijk zijn om de ring te laten zitten. De ring kan de gezwollen vinger zo erg afknellen dat deze gevoelloos wordt of de bloedtoevoer minder wordt met alle gevolgen van dien.. De vinger geneest ook veel sneller wanneer de ring deze niet meer beknelt. De truc uit de volgende video wordt in het ziekenhuis toegepast werkt heel goed! En nee, het is niet het doorknippen van de ring.. Dit is ook het laatste wat je wil dat gebeurd met je waardevolle trouwring of je verlovingsring! Gelukkig is dit met deze oplossing niet nodig!

ring-zit-vast

Hoe doen ze het dan wel? Dokter Simon Carley laat in de volgende video zien hoe hij het aanpakt wanneer een patiënt een ring moet laten verwijderen. Het enige wat je nodig hebt is een lintje. Wikkel dit zo strak mogelijk om de vinger. Haal het lint vervolgens door de ring heen en rol het rustig af. Op deze manier glijd de ring voorzichtige van je vinger!

Je hebt wel even iemand nodig die dit voor je doet, want zelf is het lastig om dit bij jezelf te doen. Er is vast wel iemand die je even wil helpen. Met deze truc heb je die vastzittende ring zo van je vinger!

Ben jij ook zo blij met deze tip? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!