VapoRub gebruiken om af te vallen? Dit doe je ZO

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Waarschijnlijk ben je er al van op de hoogte dat VapoRub een crème is die je voor veel verschillende dingen kan gebruiken.

Officieel is het een crème dat je op je borst smeert als je last hebt van hoest maar mensen zijn er al lang geleden achter gekomen dat je het voor zoveel meer kan gebruiken!

Denk maar aan het verhelpen van hoofdpijn, spierpijn en het werkt zelfs tegen muggen. Onlangs is er een nieuw werking van VapoRub ontdekt namelijk dat dit wondermiddel je kan helpen met afvallen!

46368b3c24dd51a1a413734e09c3ca71

Ja, dat hoor je goed! Het zit namelijk zo dat door VapoRub op je huid te smeren je de vocht die je lichaam vasthoudt kan verliezen.

Vele spa’s in de wereld gebruiken deze techniek al jaren omdat het je huid strakker maakt. Nu kan jij je eigen behandeling thuis zelf namaken door het gebruik van VapoRub en vershoudfolie. Lees snel verder hoe je dit moet doen en hoe dit geweldige product je lichaam kan helpen!

1. Afvallen
Kamfer, het meest aanwezige ingrediënt van VapoRub helpt je lichaam met het stimuleren van vetverbranding. Daarbij zorgt de crème samen met het plastic dat je lichaam gaat zweten waardoor je vocht verliest en dus als resultaat afvalt. Echter is het resultaat alleen tijdelijk maar dit is dus de perfecte oplossing als je voor een feestje of andere speciale gelegenheid snel moet afvallen om je fijner te voelen in je jurk.

2be55ebde2d38a97e93b8f83be497765

2. Verminderen van Cellulitis
Door VapoRub te mengen met pure alcohol en zuiveringszout (baking soda) en op je huid aan te brengen kan je cellulitis verminderen en ook je huid een extra vocht boost geven waardoor het zacht en gezond aan voelt.

0d09a02d31359d8783eee3c6ab1a3502

3. Reduceren van striae
De olie die in VapoRub zit zal je helpen met het verminderen van striae. Bedenk wel dat het niet betekend dat je striae compleet zal verdwijnen maar de crème zal het veel minder zichtbaar maken. Dit komt doordat de crème je huid zacht maakt en de droogheid van je huid tegengaat waardoor de striae minder aanwezig lijkt.

068f48b738e33145a719723f0e97fd58

Wat denk jij? Ga jij dit straks thuis proberen? Ik denk sowieso dat het de moeite waard is om het een kans te geven!

Bekijk hieronder het filmpje om te zien hoe dit precies in zijn werking gaat.

Laat ons weten wat jij van deze tip vindt in de reacties en deel ook dit filmpje met je vrienden op Facebook om hun ook te laten weten wat VapoRub kan betekenen voor jou en je lichaam!