Zijn 3 Zoons Nemen Plaats Op Het Podium, Maar Let Op De Vader Links. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Nadat Laurie een hartaanval had gekregen, is hij begonnen met zingen, maar het heeft drie jaar geduurd voordat hij zijn drie zoons wist over te halen om mee te doen aan “Britain’s Got Talent.” Het is het eerste optreden van ‘The Neales‘ ooit — maar zullen ze de juryleden weten te overtuigen met hun vertolking van “When Will I Be Loved” van de Everly Brothers? Bekijk de video hieronder om te zien wat de juryleden ervan vinden! Laurie is dit jaar 60 geworden. Zijn drie knappe jongens van respectievelijk 24, 26 en 28 hebben alle drie serieuze banen.

optreden auditie

De eerste zoon verricht werkzaamheden op het gebied van marketing, de tweede is werkzaam bij een bank en de derde is jurist. Maar toen hun vader 10 jaar geleden een hartaanval kreeg en besloot om eindelijk zijn passie voor muziek door te zetten, hielpen ze hem om zijn droom te verwezenlijken: met zijn vieren op een podium staan en een spetterend optreden weggeven.

Toen de vier mannen na hun optreden het podium afkwamen, hand in hand met moeder en oma, hield ik het niet droog. Of The Neales de show nou winnen of niet, ze hebben in ieder geval ons hart veroverd. Bekijk de auditie van The Neales hieronder en vergeet dit optreden niet te delen met je vrienden op Facebook als je net als wij onder de indruk bent van dit viertal!