Vader Vraagt Aan 4-Jarige Zoon Of De Camera Loopt… Kijk Nu Wat Ze Vervolgens Opnemen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er is niks schattiger dan zien hoe een vader speelt met zijn kinderen. Dus toen Keith en zijn 4-jarige zoontje Jayden samen wat quality time met elkaar doorbrachten en dansten op een remix van Little Einsteins, smolt mijn hart volledig. Ik heb een zwak voor schattige kindjes die helemaal losgaan op de muziek. Het is gewoon zo zoet en onschuldig om te zien hoe blij een kind kan worden als hij of zij danst. Jayden’s vermogen om de danspasjes feilloos uit te voeren zit vast in de familie, want zijn vader werkt namelijk bij de Artistic Dance Studio in Massachusetts en houdt ook wel van een dansje.

vader zoon dans dansen

Hij mag zich dan ook een trotse vader noemen met een zoon die dezelfde passie deelt als hij. Ik kan urenlang kijken naar het gedans van Keith en Jayden. Iets zegt me dat dansen een bijzondere hobby zal blijven van deze vader en zoon. Bekijk hieronder hoe vader en zoon in slechts één minuut helemaal losgaan. Is dit niet geweldig? Deel deze video met al je vrienden om hun dag nog beter te maken!