Deze Soldaat Reisde 22 Uur Om Zijn Pasgeboren Dochter Te Zien. Maar Dan Opent Zij Haar Ogen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We kunnen ons niet voorstellen hoe het moet voelen om je gezin iedere dag te moeten missen, maar voor soldaten is dit de harde werkelijkheid.

Het is een afschuwelijk idee, maar we denken dat het nog het ergste is voor de moeders en vaders die thuis kinderen hebben. Toen John Vorrath erachter kwam dat hij de geboorte van zijn dochter zou missen, was hij intens verdrietig. Hij kreeg te horen dat zijn vrouw eerder zou bevallen dan verwacht. Er zou geen mogelijkheid zijn dat hij direct naar huis kon komen. Hoewel hij de geboorte kon zien via een iPad, was dat niet te vergelijken met de werkelijkheid. Na het zien van de geboorte, besloot John alsnog een slopende reis te maken. 22 uur later kwam hij aan bij het ziekenhuis waar hij zijn dochtertje kon ontmoeten.

geboorte, baby, zwanger, zwangerschap, echo, verloskundige, bevallen, bevalling

ZIE OOK: Blinde moeder gaat op voor een echo, maar kijk wat de verloskundige doet. Tranen in m’n ogen!

In de onderstaande video zien we hoe hij zijn vrouw in het ziekenhuis verrast en hoe hij zijn dochter voor de eerste keer in de armen neemt. Vond je dit filmpje net zo ontroerend als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!