Het leven van deze vader met 4 dochters is nogal chaotisch en dat laat hij op een hilarische manier zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bijna alle Instagram en Facebook pagina’s staan vol met alleen maar mooie, blije, ontspannen en gelukkige foto’s.

Maar wie zijn leven is nu altijd blij, ontspannen en gelukkig? Vooral jonge ouders hebben het vooral druk, druk en druk. Zo ook Simon Hooper. Hij is de trotse vader van 4 prachtige dochters. Hoe lief en leuk de meiden ook zijn, af en toe wil hij ze maar dol graag achter het behang plakken. De vader besluit om zijn Facebook en Instagram te gebruiken om de chaos van alledag te laten zien. Dit heeft een hele verzameling hilarische maar realistische foto’s tot gevolg!

vader-1

De vader heeft inmiddels al 200.000 volgers op Instagram! Zijn account is een groot succes. Simon wil graag een realistisch beeld geven van het vaderschap vanuit het perspectief van een ouder. Omdat dit voor heel veel mensen herkenbaar is slaat het enorm aan.

vader-2

vader-3

Simon en zijn vrouw zijn de trotse ouders van vier dochters. De oudste is 9, dan komt een meisje van 6 en een tweeling van 10 maanden oud! Deze vrolijke bende maakt het huis van het Britse gezin een chaotische maar liefdevolle omgeving.

vader-4

Simon heeft zijn handen vol
vader-5

vader-6

vader-7

vader-8

vader-9

vader-10

Heb je net als ik van deze grappige papa genoten? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!