Vader Onderbreekt Hun Huwelijksdans, Maar Zodra Hij DIT Doet Verrast Hij Het Hele Publiek!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een bruid en bruidegom hebben hun vrienden en familie flink verrast met een speciale dans waar ze lang op hebben geoefend! Het is altijd mooi om zo’n speciaal moment tussen twee geliefden te mogen zien. Je zal dit immers niet vaak meemaken, want als het goed is trouw je maar één keer, toch? De video hieronder is geen uitzondering. Kyle en Nicole lieten hun gasten verbaasd achter met hun perfecte dansroutine. Maar zodra ze twee minuten aan het dansen zijn, gebeurt er iets wat ze niet hadden verwacht. Plotseling komt Nicole’s vader de dansvloer op en onderbreekt hun dans!

huwelijk

Toen ik dat zag dacht ik in eerste instantie dat hij nog een appeltje te schillen had met zijn schoonzoon, maar even later werd het duidelijk dat dit (gelukkig) niet de reden was. Ik ga niet verklappen wat er gebeurde, maar geloof me, het is het kijken waard. Deze twee beschikken over geweldige dansmoves en de verrassing van de vader maakt dit moment nog nét iets specialer — als mijn vader dit zou doen op mijn trouwfeest, dan zou ik dat zeker kunnen waarderen! Wat een ongelooflijk bijzonder moment. Als deze video een lach op je gezicht heeft getoverd, wees dan niet bang om hem te delen met vrienden en familie op Facebook zodat ook zij van dit prachtige moment kunnen genieten. Wil je meteen zien wat er gebeurde? Spoel de onderstaande video dan even door naar 2:00.