Vader maakt een hele bijzondere grafsteen voor zijn overleden zoontje!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze vader maakte een heel bijzonder eerbetoon voor zijn overleden zoontje.

De grafsteen die hij voor Matthew ontwerpt deelt een hele krachtige boodschap. Matthew was bijna geheel verlamt en kon niet zien of praten. Zijn hele leven heeft de jongen doorgebracht in een rolstoel. Door complicaties bij zijn geboorte kwam Matthew met verschillende beperkingen ter wereld. Doktoren vertelden dat hij waarschijnlijk niet ouder dan 1 jaar zal worden.. Matthew overlijd tegen alle verwachtingen in pas in 1999 op 10 jarige leeftijd! Zijn familie vertelt dat Matthew een hele lieve jongen was die dol was op zijn familie.

graf-begraafplaats-zoontje

De grafsteen van Matthew is een beeldhouwwerk van een jongen die uit een rolstoel omhoog rijkt naar de hemel, vrij van de beperkingen waar hij op aarde mee worstelde. De grafsteen staat nu symbool voor de organisatie van de familie van Matthew die zich inzetten om families die ook een gehandicapt kind hebben te helpen.

Matthew is een inspiratie geweest voor deze organisatie. Na zijn dood zetten ze zich nog steeds in om gehandicapte kinderen te helpen met rolstoelen en andere hulpmiddelen. Ernie bouwt en ontwerpt deze hulpmiddelen zelf. Dit heeft hij ook voor Matthew gedaan. Wat startte als een klein project in inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie!

Wat een inspirerend verhaal! Ben jij ook onder de indruk? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!