Vader en dochter zingen een nummer uit de jaren 80, seconden later lach ik van oor tot oor!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Samen muziek maken is een perfecte manier voor ouders en kinderen om samen plezier te maken.

Kinderen hebben vaak van nature interesse in muziek en dansen de hele kamer rond wannee ze hun favoriete liedje horen. Geef ze een instrument en ze beginnen er direct op te spelen. Of het nu klinkt of niet, ze hebben uren plezier! Wanneer je als ouder ook een passie voor muziek hebt is het super leuk om samen met je kinderen muziek te maken!

kindje

Dit laat dit leuke duo ook zien in de volgende video! Vader Matt maakt samen met zijn schattige dochtertje Amelia een geweldige muziek video. Ze zingen het aanstekelijke nummer “Take on me” van de Noorse pop groep A-ha. In de jaren 80 was dit nummer een mega hit!

Matt is een hele goede zanger en speelt meerdere instrumenten. Amelia heeft duidelijk de liefde voor muziek van haar vader mee gekregen want ze geniet duidelijk enorm!

Mijn hart smelt wanneer Amelia op 0:55 begint te zingen. Wat een lief en vrolijk meisje! Deze video maakt iedereen toch vrolijk? Kreeg jij ook een lach op je gezicht van deze video? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!