Vader vergeet altijd de WC-bril omlaag te doen. Wat zijn 3-jarige dochter hierover te zeggen heeft? HILARISCH

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit kleine meisje weet hoe zij moet speechen. Ze is misschien klein mar dat betekent niet dat zij niet weet hoe zij een heel belangrijk probleem moet aankaarten.

Volgens Bradlee, is het een onderwerp dat al vaak ter licht is gekomen maar nog steeds niets aan wordt gedaan. Het is tijd dat alle papa’s in de wereld gaan luisteren en altijd de WC-bril omlaag moeten doen.

Bradlee’s vader luistert aandachtig toe en tegelijkertijd legt hij haar geweldige verhaal vast op film.

kleuter

Terwijl je kijkt naar hoe deze 3-jarige haar verhaal doet zal je waarschijnlijk helemaal in een scheur liggen om hoe zij haar standpunt duidelijk probeert te maken. Zij is vastberaden om dit probleem aan te pakken en ze zal niet stoppen voordat papa zijn gedrag aan zal passen.

Gelukkig voor papa, lijkt het alsof hij hier al ervaring mee heeft en beantwoord Bradlee’s vraag dan ook met “Dus je wil dat ik hem omhoog EN omlaag doe?”

Bekijk hieronder de geweldige reactie van deze kleine meid.

Ik denk dat wij allemaal ons wel kunnen vinden in Bradlee’s probleem. Zonder enig twijfel heeft dezelfde discussie zich al vaak voor gedaan bij de meeste mensen thuis. Volgens Bradlee’s is er ook maar een oplossing voor het eeuwig oude probleem: Doe de WC-bril omlaag voor de grote meisjes!

Komt dit onderwerp ook vaak ter sprake bij jou thuis?

Deel dit artikel en filmpje dan met je vrienden en familie op Facebook en maak, samen met Bradlee, een einde aan deze discussie!