Ze Had Deze Oude Bijzettafel Niet Meer Nodig, Dus Draaide Ze Het Om Om Er Iets Beters Van Te Maken!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ik dit idee op internet zag staan rende ik meteen naar een oude tafel die ik in mijn schuur had staan! Ik hou van een leuk en origineel upcycle project en dit ideetje is absoluut de moeite waard. Voor de mensen die niet bekend zijn met deze term; Upcyclen is het transformeren van (afval)producten naar nieuwe bruikbare producten. Bij recyclen wordt een product weer tot een grondstof voor een ander product gemaakt. Het upcycle is een upgrading van een (afval)product. Voor dit upcycling project heb je nodig: een oude tafel, wat verf een een huisdier. (Dit zul je pas snappen als het klaar is, geloof me!) Bekijk hieronder hoe van de oude tafel iets compleet nieuws wordt gemaakt.

1. Pak een oude bijzettafel

bijzettafel tafel hout

2. Boor 4 gaten in de hoeken van de tafel en schroef er bolpoten in.

houten tafel bijzettafel bolpoot

3. Draai de tafel om en geef er een kleurtje aan met wat verf. Je kan er ook wat triplex aan toevoegen als je dat wilt.

tafel hout upcycling recycling verf

4. Voeg er wat leuke accentkleuren aan toe.

verf

5. Leg er ten slotte een lekker zacht kussen op en voilà: je trouwe viervoeter heeft zijn eigen comfortabele bed!

bed

Hoe leuk is dit? Je herkent de oude tafel amper terug, en je hond of kat heft voortaan een lekker plekje om uit te rusten. Vergeet dit project niet te delen met vrienden en familie op Facebook als je hem leuk vond!