Egoïstische Man Wilde Begraven Worden Met AL Zijn Geld, Maar Wat Zijn Vrouw Deed Is Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit verhaal gaat over een man die zijn hele leven had gewerkt en al zijn geld had opgespaard. Hij was behoorlijk gierig als het om geld ging; zijn liefde voor geld was groter dan de liefde voor zijn vrouw.

Voordat hij overleed, zei hij het volgende tegen zijn vrouw: “Luister, wanneer ik overlijd wil ik dat je al mijn geld in een doos stopt en naast mij neerlegt in mijn kist. Ik wil het geld waar ik voor gewerkt heb namelijk voor altijd bij me hebben.” Zijn vrouw beloofde met heel haar hart dat ze al zijn geld naast hem zou neerleggen in zijn kist.

Even later overleed hij. Tijdens de uitvaart zat zijn vrouw in het zwart naast hun beste vriend. Toen de ceremonie klaar was en de uitvaartondernemers klaar waren om de kist te sluiten, zei de vrouw, “Wacht even!”

uitvaartverzekering, uitvaart, begrafenisverzekering, uitvaart verzekeren, uitvaartverzekeraars

Ze had een schoenendoos bij zich. Ze legde de doos in de kist. Vervolgens sloten de uitvaartondernemers de kist en rolden hem weg.

begrafenis verzekering, uitvaart verzekering, zelf uitvaart regelen, begrafenis verzekering, uitvaartonderneming

Haar vriendin zei, “Ik mag hopen dat je niet zo gek bent geweest om écht al het geld in die doos te stoppen voor die gierige oude man.”

Daarop zei ze, “Jawel, ik heb het beloofd. Ik ben een goede Christen, ik kan niet liegen. Ik had hem beloofd dat ik het geld in een doos bij hem zou stoppen.”

uitvaartondernemer, uitvaartverzorging, uitvaart regelen, uitvaartverzorger

Haar vriendin vroeg vervolgens of ze echt elke cent van het geld in de kist had gestopt. Dit is wat de vrouw daarop zei:

“Maar natuurlijk heb ik dat gedaan. Ik had al het geld bij elkaar op onze bankrekening gestort, vervolgens een tweede pinpas aangevraagd en die uiteindelijk in zijn kist gelegd.”

Wat een onwijs slimme actie van deze vrouw! Zo heeft ze zich niet in de maling laten nemen én haar belofte niet verbroken. Vergeet het verhaal van deze egoïstische man niet te DELEN met je vrienden op Facebook, het zal hen zeker aan het lachen maken!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!