Hij redde het leven van een gewonde uil. Wanneer ze elkaar voor de eerste keer weer zien? Tranen in mijn ogen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gigi, een prachtige uil, stond op het randje van de dood toen ze naar het “Wild at Heart Rescue, Mississippi, werd gebracht. Het arme dier kampte met een verschrikkelijk hoofdletsel, mogelijk doordat ze door een auto was aangereden.

“Deze vogel arriveerde in één van de meest kritieke toestanden die ik in mijn loopbaan heb gezien,” verteldeMissy Dubuisson, eigenaresse van het opvangcentrum. “Het feit dat deze uil nog in leven was, is een wonder op zich.” Na een lange en intense revalidatie periode begon Gigi tekenen van vooruitgang te boeken. Dit was hoogstwaarschijnlijk nooit mogelijk geweest als Douglas niet in het spel was gekomen.

uil5

Douglas Pojeky wordt ook wel gezien als de ‘vogelfluisteraar’.”In alle jaren waarin ik heb gewerkt met geredde vogels, heb ik nog nooit eentje in een aanzienlijk korte periode zo’n krachtige band zien opbouwen met een persoon,” aldus Missy. Gigi vertrouwde Douglas met haar leven.

uil1

uil2

Toen Douglas enkele maanden later een weekendje zijn familie ging bezoeken, kon Gigi haar geluk niet op toen hij zich weer liet zien op de werkvloer. Niet alleen deed ze een overwinningsdansje, ze rustte haar kopje op zijn schouder, en sloeg haar vleugels om hem heen. “De tranen liepen over mijn wangen toen ik deze bijzondere interactie voor de eerste keer zag. Ze kent hem als geen ander en vertrouwt hem alsof hij van hun soort is.”

Gorgeous, Gigantic Great Horned Owl Who just named her self~ GiGi~