Tweelingbroers Betreden Het Podium, Maar Let Goed Op De Linker Jongen Zodra De Muziek Start…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gabriel en Michael Saalfield, ook wel bekend als The Royce Twins, vormen samen een Australisch zangduo. De tweelingbroers waren slechts 22 jaar oud toen ze besloten auditie te doen voor Australia’s Got Talent en wat ben ik blij dat ze dat hebben gedaan; hun achtergrond is net zo krachtig als hun optreden.

De tweelingbroers waren namelijk opgegroeid in een pleeggezin nadat hun moeder overleed aan borstkanker. Beiden waren ze toen nog maar acht jaar oud. Toen ze elf waren, verloren ze ook nog eens hun vader. Hij stierf nadat hij ernstige brandwonden opliep tijdens een hevige brand in huis.

De tweeling bracht hun zus en voormalige pleegvader, die vandaag de dag nog veel steun biedt, mee naar hun auditie. The Royce Twins blies iedereen omver met hun vertolking van “I Won’t Give Up” van Jason Mraz, een erg toepasselijk nummer.

optreden zingen zang auditie vertolking

ZIE OOK: Vijf oudere mannen betreden het podium, maar wanneer ze hun act beginnen? Iedereen is verbijsterd!

De broertjes wisten dit nummer met zoveel kracht en gevoel te brengen dat wij bij Viralmundo werkelijk overal kippenvel kregen. Daarnaast heb ik ontzettend veel respect voor de positiviteit die de broertjes uitstralen. Het is inspirerend om te zien dat ze hun droom nooit hebben opgegeven en het nummer “I Won’t Give Up” kon dit niet beter beschrijven. Geniet van hun optreden hieronder en ben je er net zo door geraakt als wij, vergeet deze video dan niet te delen met al je vrienden op Facebook.

Volg ons op Facebook: