Ze bevalt van een gezonde tweeling. Nu, 12 jaar later vindt ze haar jongste op de badkamervloer… Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Peggy en Jeff Kehoe konden niet wachten om hun ongeboren tweeling te verwelkomen. De identieke tweeling, met hun prachtige blonde haar en blauwe ogen, waren al vanaf moment 1 onafscheidelijk.

De meiden groeiden in een goede en gezonde omgeving op. Maar 12 jaar later, op 9 Februari 2013 veranderden hun leven in een oogwenk. Peggy en Jeff vonden Hailey op de grond in de badkamer. Ze kon haar ogen niet openen en kon amper uit haar woorden komen. Maar nog het ergste was de extreme pijnen in haar hoofd. De ouders wisten dat er iets mis was, maar hadden op dat moment geen idee van de ernst van Hailey’s conditie.

tweeling

De doktoren kwamen erachter dat Hailey een hersenbloeding had opgelopen. Haar familie wist dat de kans aanwezig was dat ze het misschien niet zou overleven. Ook zeiden de doktoren dat er niets was wat ze konden doen.

Hailey werd met spoed overgeplaatst van ziekenhuis. Chirurgen moesten Hailey noodgedwongen opereren, dit deden ze omdat de druk op haar hersenen dringend verlicht moest worden. Op dit punt was ze in een coma beland.

Haar identieke tweelingzus Jenna heeft haar zijde geen moment verlaten. “Ze hield haar hand stevig vast, en fluisterde dat ze door moest zetten.. Ze kon zich geen leven zonder haar zusje voorstellen,” aldus Peggy.

Wat bleek, Hailey leed aan AVM, ook wel arterioveneuze malformatie genoemd. Dit is een misvorming in het bloedvatstelsel, waarbij er sprake is van een abnormale kortsluiting tussen een slagader (arterie) en een ader (vene). Deze bloedvatmisvorming kan overal in het lichaam voorkomen, maar heeft voornamelijk in de hersenen schadelijke gevolgen. Ze moest dus spoedig behandeld worden.

Binnen een paar dagen opende Hailey haar ogen. Iedereen spreekt nu van een ‘wonderbaarlijke gebeurtenis’.

DEEL dit verhaal als jij ook geïnspireerd bent geraakt door de sterke en moedige Hailey!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!