Dit zijn Iris en Abyss, de allermooiste kattentweeling op de wereld. Neem een kijkje in hun bijzondere leven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Mag ik jullie voorstellen aan Iris en Abyss: misschien wel de mooiste tweeling katten van de wereld!

Iriss en Abyss hebben namelijk allebei een prachtige witte vacht én twee verschillende kleuren ogen. En dat is uniek, aangezien deze zogenaamde hetero chromatische ogen vrijwel nooit voorkomen, en zeker niet bij dieren. Een van de bekendste voorbeelden van mensen met hetero chromatische ogen is de inmiddels overleden David Bowie. Terwijl het er bij mensen toch een beetje vreemd kan uitzien, zorgt het bij deze prachtige katten voor een schitterend geheel. Wat een bofkonten zijn de eigenaren toch van deze mooie katten toch!

tweeling

Kattenbaby’s worden normaliter met 4 à 6 tegelijk geboren. Aangezien ze tegelijk geboren worden, zijn het in feite allemaal meerlingen. Maar bestaat er dan ook iets als een eeneiïge kattentweelingen? Dat wordt natuurlijk lang niet altijd gecontroleerd, daarvoor zou je bijvoorbeeld het DNA van kittens die sterk op elkaar lijken moeten gaan vergelijken in een laboratorium.

Maar toch ben ik er zeker van dat eeneiïge kattentweelingen bestaan, als je kijkt naar Iris en Abyss. Aangezien deze twee schatjes precies dezelfde kleur ogen en vacht hebben.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!