Door een zeldzame paradox zijn beide tweelingbroertjes ouder dan elkaar… huh?!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op een vroege zondag morgen verwelkomen Emily en Seth Peterson huh tweeling zoontjes in hun gezin. Ze noemen de broertjes Samuel en Ronan.

De jongetjes zijn kerngezond en hun ouders kunnen niet gelukkiger zijn. Maar er is iets heel bijzonder aan deze tweeling. Normaal is heel duidelijk wie van de twee de oudste is. In het geval van Samuel en Ronan zorgt een bijzondere samenloop van omstandigheden dat dit verre van duidelijk is. Hoewel Samuel eerder dan zijn broertje Ronan is geboren, is Ronan volgens zijn geboortebewijs ouder dan Samuel. Hoe is dit mogelijk?

tweeling

Samuel werd geborgen op 6 november om 01:39. Zijn broertje kwam 31 minuten later ter wereld. Maar in de tussentijd is de klok een uur achteruit gegaan omdat dat weekend de wintertijd in ging! In America zetten ze om 02:00 uur ’s nachts de klok een uur achteruit. Op het geboortebewijs van Ronan staat daarom dat hij op 6 november om 01:10 is geboren!

Sleeping newborn identical boy twins.

Sleeping newborn identical boy twins.

Deze zeldzame paradox heeft ervoor gezorgd dat Ronan nu de oudste van de tweeling is ook al werd zijn broertje eerder geboren! Alsof tweelingbroers niet al genoeg hebben om ruzie over te maken! Deze twee zullen hun hele leven een discussie kunnen voeren over wie de oudste is!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!