Moeder Zet Haar Tweeling In De Gootsteen, Maar Kijk Goed Naar De Baby Links…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ze zeggen dat lachen aanstekelijk is, dus bereid je voor op hét middel tegen een flinke dip: schattige lachende baby’s! Serieus, is er iets schattiger dan het geluid van een baby die niet meer kan stoppen met giechelen? In deze video zien we hoe de moeder haar tweeling voor de eerste keer in een ‘bubbelbad’ stopt, en hun reactie is meer dan schattig! Het eerste bubbelbad van deze 9-maanden oude tweeling verandert al snel in een waar giechel spektakel. Het koppel pakte gelijk hun camera erbij en filmde dit prachtige en ietwat hilarische moment.

tweeling baby bad buddelbad

Zodra de tweeling in het water begint te spartelen, begint het kleine meisje als eerste te lachen en ze geniet beduidend van haar bad. Even later kan het andere meisje zich ook niet meer inhouden en begint vrolijk mee te giechelen. Wie had gedacht dat zo’n grote lach uit zulke kleine meisjes kon komen?! Hun lach is zo aanstekelijk dat zelfs mama en papa op den duur beginnen mee te doen.

Bekijk de drie minuten durende lachsessie van deze schattige tweeling hieronder — je zal er geen spijt van krijgen! Serieus, het is vrijwel onmogelijk om zelf ook niet in de lach te schieten terwijl je deze video bekijkt. Vergeet deze video na afloop vooral niet te delen met al je vrienden op Facebook!