Als hij zijn sprinklers aanzet staat er plotseling een beer voor hem. Maar wat er dan gebeurt? GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat zou jij doen als je op een heerlijke zomerse dag aan het tuinieren bent en er plotseling een enorme bruine beer voor je neus staat?

Ze zeggen dat rennen geen zin heeft bij deze dieren. De kunst is om je of: zo groot mogelijk te maken om het dier af te schrikken. Of je gaat als een standbeeld staan, en probeert geen vin te verroeren. Het maakt ook eigenlijk niet zoveel uit. De beer uit de volgende video is namelijk helemaal niet uit om te jagen. Het enige wat deze grote vriendelijke reus wilt is gewoon wat waterpret!

beer

Wanneer de sprinklers aangaan weet deze bruine reus gewoon niet wat hem overkomt. Op het begin lijkt hij nog een beetje angstig wat die straal nou precies inhoudt. Maar wanneer hij er eenmaal achter is gekomen waar het voor dient, heeft hij de tijd van zijn leven!

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik een beer nog NOOIT zoiets heb zien doen. Ik kon gewoon niet stoppen met lachen! Deze video bewijst maar weer dat de zomertijd steeds dichterbij komt. Ik zie mezelf al helemaal op het strand liggen, met een heerlijke cocktail in mijn linkerhand, en de zon beschermende creme in mijn rechter.

Heb jij ook zo genoten van deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

I'm pretty sure he's doing "The Sprinkler" dance at one point…..󾌴󾌴󾌴

Geplaatst door Triple D Ranch op donderdag 12 mei 2016