Haar Man Hakte Een Boom Om. 2 Weken Later Haalt Ze De Vuilniszak Van De Stronk Af En Ziet DIT…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In april van 2015 zei Mimi’s man tegen haar dat er een oude boom in hun tuin stond die gekapt moest worden. Dat vond Mimi maar zonde, want met een oude boomstronk kun je veel creatieve dingen doen.

“Ik wil altijd zoveel mogelijk projecten aanpakken,” zegt Mimi. “Ook sta ik er om bekend om simpele opdrachten net iets ingewikkelder te maken.” Natuurlijk had ze geen zin om achterover te leunen en te kijken hoe hij het kappen van de boom op zich nam, dus besloot ze zelf een artistieke en creatieve draai aan de overgebleven boomstronk te geven.

Omdat de boom vlak langs de straat stond, kwam ze op het idee om de boom om te toveren tot een ‘boomhut voor kabouters’. Mimi zegt dat haar man maar zelden enthousiast is over haar ideeën, maar dit idee zag hij wel zitten.

bomen kappen

ZIE OOK: Haar man probeert een gigantische boom te ontwortelen, maar blijf goed naar de stam kijken. Hilarisch!

Nadat de boom gekapt was, werkten Mimi en haar man samen om alle benodigdheden bij elkaar te zoeken voor het boomstronk huisje. Ze maakten tevens gebruik van sloophout en tweedehands materialen. Een paar weken later was Mimi klaar om haar doe-het-zelf project aan de wereld te laten zien, en we konden het niet laten om het met jullie te delen.

Het tuinkabouter huis bestaat uit kleine lantaarntjes, houten ramen en kleine potjes gevuld met echte bloemen. Een super creatief idee voor in je tuin! Dus mocht je ergens nog een oude boomstronk hebben staan, dan weet je wat je ermee kunt doen. Bekijk het schattige huisje hieronder en vergeet dit geweldige DIY project niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!