Toen Ze Haar Tuin Inliep En DIT Zag, Barstte Ze Onmiddellijk In Tranen Uit. WOW…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen de man van de 87-jarige Margie Jones plotseling moest verhuizen naar een verzorgingstehuis, stond haar wereld op zijn kop.

Het was een enorme schok voor Margie en het onderhouden van haar huis was even geen prioriteit meer. Nu haar man er niet meer was, werd de tuin ook niet meer onderhouden. Margie’s gigantische tuin begon eruit te zien als een puinhoop.

Ze was ten einde raad, totdat een vriend van haar vertelde dat er een jongen in de buurt woonde die het leuk vond om te tuinieren. Zo kwam Margie in contact met de 17-jarige William. “Het klikte meteen tussen ons,” vertelt Margie. Hoewel ze goede vrienden werden, wist William dat het een hele klus zou worden om haar tuin weer mooi te maken. Gelukkig had hij er alle vertrouwen in.

tuin onderhoud tuinonderhoud tuinaanleg hovenier tuin aanleggen onderhoud tuin

ZIE OOK: Ze hoorde muziek spelen in het verzorgingstehuis. Haar reactie? Geweldig!

In plaats van dat hij het alleen zou doen, schakelde hij hulp in van vrienden. “Ze kwamen aanrijden in hun auto en zeiden, ‘Mevrouw Jones, wij gaan dit allemaal voor u opknappen’, vertelt Margie met tranen in haar ogen. Op dat moment voelde Margie zich de gelukkigste vrouw ter wereld.

Omdat William en Margie zulke goede vrienden waren, wilde hij er geen geld voor hebben. In plaats daarvan richtte hij het Mrs. Jones Project op; een project waarbij tieners hulp bieden aan oudere mensen. Bekijk in de onderstaande video hoe William en zijn vrienden hun handen uit de mouwen staken voor mevrouw Jones. Vergeet dit hartverwarmende en inspirerende verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: