Ik Dacht Dat Dit Een Normale, Oude Truck Was. Maar Toen Het Uitklapte? Ik Kan Hier Voor Altijd Inzitten!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je deze truck zag rijden op de weg, zou je denken dat het een gewone vrachtwagen was. Niks bijzonders, toch? Maar zodra hij langs de weg gaat staan en uitklapt, gebeurt er iets magisch: het transformeert tot een prachtig, compleet bewoonbaar kasteel! Elke ruimte is zo efficiënt mogelijk gebruikt om luxe toe te voegen in een uiterst kleine ruimte. Als het “kasteel” eenmaal is uitgeklapt, beschikt het over een badkamer, douche, keuken, bad op het dak en nog veel meer. Dit “kasteel” is het nieuwste project dat onderdeel is van de ‘kleine huizen’ trend die momenteel de wereld aan het veroveren is.

vrachtwagen

We hebben inmiddels al veel artikelen geschreven over dit soort kleine huizen, zoals deze en deze. Een groep mensen heeft ontdekt dat je met het aanpassen van je levensstijl door klein te gaan leven heel veel geld kunt besparen en je er tegelijkertijd het milieu mee helpt. Ook al zijn de huizen erg klein, ze zijn ongelooflijk comfortabel. Tenminste, zo zien ze eruit. En als we het verhaal uit de onderstaande video moeten geloven kan dat best kloppen!

Wat vind jij van deze trend en in het speciaal; wat vind jij van deze uitklapbare truck? Zou jij ooit in zo’n klein huis willen wonen? In het begin wist ik het niet zeker, maar na het zien van deze transformerende vrachtwagen denk ik dat ik van gedachte ben veranderd!

Laat weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder of op Facebook en vergeet het niet te delen als je onder de indruk bent van dit project!