Het Lijkt Op Een Normale Trouwjurk, Maar Zodra Ze Zich Omdraait? Ik Ben VERBIJSTERD!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoewel trouwjurken vaak zijn gemaakt van materialen zoals zijde, chiffon of satijn, bewijst deze vrouw dat het net zo goed mogelijk is om bruidsmode te maken van een onverwacht huishoudelijk voorwerp: toiletpapier.

De vrouw in kwestie heet Amber Mills, een marine veteraan die niet alleen vocht tegen depressie, maar er ook achterkwam dat ze MS (multiple sclerose) had. De moeder van drie kinderen voelde alsof ze de hoop in het leven aan het verliezen was, totdat ze op internet langs een ongewone wedstrijd kwam en zich besloot aan te melden. De wedstrijd hield in dat ze zelf een jurk moest ontwerpen op de meest creatieve manier mogelijk. Degene die de mooiste bruidsjurk creëerde, maakte kans op een grote geldprijs. Amber wist dat ze mee moest doen en greep haar kans.

trouwjurk, bruidsmode

ZIE OOK: Het begint als een gewone bruiloft, maar het krijgt een onverwachte wending als de bruid DIT doet!

Geïnspireerd door haar kinderen vond Amber haar creativiteit weer terug. Ze wist met haar trouwjurk de finale te halen en kreeg weer zin in het leven. Om deze prachtige trouwjurk te creëren, maakte ze gebruik van toiletpapier, lijm, tape, naald en draad. Haar man en kinderen zagen haar dagenlang achter elkaar aan de jurk werken. “Mijn man dacht dat ik gek geworden was, totdat hij zag hoe leuk ik het vond,” vertelt ze. “Ik word blij van het idee om in staat te zijn om een trouwjurk te maken van onverwachte materialen.”

Uiteindelijk werd Amber derde en ontving hiermee een bedrag van $2,500. Dankzij de competitie heeft ze haar passie weer teruggevonden en heeft ze een geheel nieuw doel ontdekt in het leven. Bekijk Amber’s geweldige trouwjurk hieronder en vergeet dit inspirerende verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook. Je weet immers nooit waar of wanneer creativiteit zal toeslaan!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!