Bruid Poseert Voor Een Trouwfoto, Maar Kijk Goed Naar Het Patroon Van Haar Jurk… Ongelooflijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Chi Krneta, een creatieve vrouw met een inspirerend verhaal dat je zal stimuleren om creatief bezig te zijn.

Elke dag zat Krneta 50 minuten in de bus naar haar werk. Maar in plaats van een spelletje te spelen op haar telefoon of naar muziek te luisteren, besloot ze haar tijd nuttig te gebruiken. Vijf maanden voor haar bruiloft besloot ze haar eigen trouwjurk te gaan haken.

Het was een manier om haar grootmoeder te eren, die haar de techniek heeft geleerd en tevens bespaarde ze er geld mee. De meeste bruiden spenderen honderden of zelfs duizenden euro’s aan hun trouwjurken. Chi spendeerde echter maar $30 aan alle materialen. Vijf maanden lang werkte ze er 50 minuten per dag aan, en hieronder zie je het resultaat!

trouwjurk

“Ik haakte mijn kanten bruidsjurk tijdens de reis naar mijn werk, en dat 5 maanden lang. De jurk is een patroon dat ik heb ontworpen met de veelgebruikte ananassteek.”

bruidsjurk

“Het was erg leuk om te doen omdat ik er niet veel geld aan kwijt was (minder dan $30 voor alle materialen) en het kostte mij geen extra tijd.”

bruidsmode

“Mijn reistijd kon ik toch nergens anders goed voor gebruiken. De jurk is wasbaar in de wasmachine (ik heb het meerdere malen gewassen), kreukt niet en heeft geen speciale aandacht nodig.”

trouwjurk, bruidsmode, bruidsjurk

En dat alles in slechts een paar maanden tijd! Bekijk hoe prachtig ze eruit zag op haar grote dag.

Bekijk meer van Krneta’s proces in de korte stop-motion video hieronder. Wat vind jij van deze trouwjurk? Laat het weten in de reacties op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!