De Nieuwe Vrouw Van Haar Vader Probeerde Haar Bruiloft Te Verpesten, Maar Toen Deed Haar Moeder DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een echtscheiding is nooit gemakkelijk – vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Hoewel sommige echtscheidingen vredig eindigen, blijven er altijd dingen bestaan die gevolgen kunnen hebben voor later.

Toen een vader besloot om met een jongere vrouw te trouwen, moest hij zijn nieuwe vrouw meenemen naar de bruiloft van zijn dochter.

Zijn nieuwe vrouw was daar echter niet zo blij mee, want zijn ex zou natuurlijk ook aanwezig zijn op de bruiloft.

Daarom probeerde ze revanche te nemen op de moeder van de bruid, oftewel de ex van haar nieuwe man. Maar of dat ook lukte? Lees het verhaal hieronder…

trouwdag

Jennifer’s trouwdag kwam steeds dichterbij en niets kon haar opwinding tegenhouden — zelfs niet de scheiding van haar ouders.

trouwjurk

ZIE OOK: Het begint als een gewone bruiloft, maar het krijgt een onverwachte wending als de bruid DIT doet!

Jennifer’s moeder had de perfecte jurk gevonden om te dragen tijdens de bruiloft. Ze zou hiermee de best geklede moeder van de bruid ooit zijn.

Maar een week later kwam Jennifer erachter dat de nieuwe vrouw van haar vader precies dezelfde jurk had gekocht als haar moeder!

lippenstift

Jennifer vroeg aan de nieuwe vrouw van haar vader of ze de jurk wilde omruilen, maar dat deed ze absoluut niet.

“Echt niet! Ik zie er zó prachtig uit in deze jurk dat ik hem gewoon ga dragen,” antwoordde ze.

trouwen

Jennifer vertelde het tegen haar moeder, die er gelukkig niet zo moeilijk over deed. “Maakt niet uit schat. Ik koop wel een andere jurk. Het is immers jouw speciale dag.”

bruiloft

Een paar dagen later gingen ze winkelen en vonden een andere schitterende jurk.

Later die dag vroeg Jennifer aan haar moeder, “Ga je die andere jurk nog terugbrengen? Er is immers geen andere gelegenheid waarop je hem nog kan dragen.”

trouwkleding

Haar moeder moest lachen en zei: “Natuurlijk wel! Ik draag hem tijdens het oefendiner de avond voor de bruiloft waarbij alle gasten aanwezig zullen zijn!”

Wat een briljante actie van deze moeder. Vergeet dit hilarische verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: