11-jarige tweeling verbaast het publiek met DIT. Maar kijk goed naar de linker jongen, ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De echte genialiteit van een multi-instrumenten band is de gave om perfect in harmonie met elkaar te leren spelen. Het kan jaren, en in sommige gevallen zelfs decennia lang duren voordat een band elkaar perfect aanvoelt op het podium.

Dat is precies wat de band ‘Pelican 212’ zo speciaal maakt. De band bestaat uit zeven muzikanten die onder andere de trombone, trompet, gitaar en drums bespelen. Het mooiste is nog dat alle zeven band leden kinderen zijn, die worden geleidt door een 11-jarige tweeling genaamd Max en Kolbe. Katie speelt hierbij op de gitaar, Angelle op de piano/drums, Marie op de trombone, Giovanni op de trompet en Mollie op de trompet/drums. Deze band laat niet alleen een natuurlijke muzikaliteit zien; ze laten ook nog eens zien dat talent zich al op zeer jonge leeftijd ontwikkelt.

trompet

Toen ik deze video voor de eerste keer zag was ik volledig met stomheid geslagen. Ik durf zomaar te wedden dat deze getalenteerde kinderen zich enorm gaan manifesteren in de entertainment industrie! Kijk, en geniet van dit optreden in het bekende Amerikaanse programma: ‘Little Big Shots’, gepresenteerd door de bekende comedian Steve Harvey.