Bruid realiseert zich dat de man met haar vaders transplantatie hart haar naar het altaar loopt. Dit is prachtig..!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2006 werd Michael Stepien, een vader van twee kinderen vermoord op klaarlichte dag.

Stepien was een orgaandonor. Zijn hart werd gebruikt om een man in levensgevaar te redden van de dood. De naam van zijn donor was Arthur Thomas. Na een succesvolle transplantatie moest Thomas revalideren. hij was Stepien eeuwig dankbaar voor het redden van zijn leven. 10 jaar later stond Stepien’s dochter Jeni op het punt om in het huwelijksbootje te stappen. En omdat haar vader hier niet bij kon zijn, kwam ze op een bijzonder idee. Ze schreef een brief naar Arthur Thomas. Ze vroeg hem of hij de eer voor zijn rekening wilde nemen om haar naar het altaar te lopen. Het paar had elkaar op dat moment nog nooit ontmoet.

bruiloft

Tom’s antwoord was ‘ja’. Hij reisde vanaf New Jersey om Jeni naar het altaar te kunnen lopen. De nacht voor de bruiloft ontmoette ze elkaar voor de eerste keer. Het was alsof ze haar vaders hartslag weer kon horen.

“Ik was zo ontzettend dankbaar dat mijn vader in gedachte bij ons kon zijn, en een stukje van hem dat nog bij ons was,” vertelde Jeni aan CBS. “Het was een bijzonder moment voor ons allen.”

“Er is geen groter gebaar dat ik kan maken. Om de dochter van degene die mijn leven heeft gered naar het altaar te lopen.” Zei Tom.

Bekijk deze geweldige, tranentrekkende video hieronder. Vergeet deze video ook zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!