Ze Bleven Parkeren Op Zijn Erf, Terwijl Dit Niet Mocht. Hoe Hij Vervolgens Wraak Nam? Geniaal!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In een Kroatisch dorpje werd iedere zondag een markt georganiseerd. Veel van de enthousiaste bezoekers parkeerden op een nabijgelegen stuk land van een boer, maar daar was hij niet zo blij mee…

De parkeerplaats is namelijk eigen grond van de boer die hij nodig heeft om zijn gewassen te verbouwen. Week na week vroeg hij netjes aan de bezoekers of ze hun auto’s voortaan ergens anders wilden neerzetten, maar daar gaven ze geen gehoor aan. Uiteindelijk was de boer het zat en besloot dat als de bezoekers gewoon doorgingen met wat ze gewend waren, hij zoete wraak zou nemen. En dat hebben ze geweten! De boer ploegde zijn land gewoon om, alsof er niets aan de hand was. Het enige probleem was dat de geparkeerde auto’s er nog stonden, maar ach, dat was immers niet zijn pakkie-an.

tractor, land omploegen, john deere

ZIE OOK: Zijn kip legde een gigantisch ei, maar wat er IN het ei zat liet me sprakeloos achter.

Nu is het probleem niet of er plek is op de parkeerplaats, maar hoe je er weer vanaf komt! Wie het laatst lacht, lacht het best, en dit gezegde geldt zeker voor deze boer. Bekijk zijn geniale actie in de onderstaande video.